Menu Sluiten

Specialist Terrasoverkapping

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Terrasoverkapping – Product Terrasoverkapping – Specialist Terrasoverkapping – Terrasoverkapping Plaatsen Antwerpen – Vaste Terrasoverkapping Antwerpen – 

Wenst u meer info over specialist terrasoverkapping kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Specialist Terrasoverkapping

Screens | Veranda | Zonwering | Rolpoorten | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist terrasoverkapping

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan specialist in ramen en deuren gemeentepelt zoekt u een specialist in ramen en deuren in de gemeente pelt dan moet u zeker in contact treden met aludesign. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en pvc constructies die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen specialist terrasoverkapping informatie aanvragen Hiermee zijn we al lange tijd een toonaangevende aanbieder in pelt en wijde omgeving. Aludesign in pelt levert ramen en deuren van hoge kwaliteit die uitgevoerd zijn in aluminium en pvc. Onze ramen en deuren worden op maat voor u vervaardigd. We staan in voor een vlotte en professionele plaatsing van uw deur en raampartij die wij kunnen leveren aan zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Het belang van de juiste investering in deuren en ram.

particulier professioneel decowebshop maak een afspraak maak een afspraak home producten verf decoratie gevelisolatie zonwering inspiratiehoek winkels acties contact zonwering zonwering zonwering nodig wij zijn de zonweringspecialist bij uitstek en staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en uitstekende service. Onder zonwering verstaan we alle producten waarmee je de lichtinval en warmte kan regelen zowel binnen als buiten. Denk maar aan ons gamma producten in screenstof voor binnen en buiten zonneluifels lamellen daken terrasoverkappingen … de detailpagina s van de producten zijn nog in opbouw heb je vragen aarzel niet ons te contacteren contacteer ons voor meer info zonwering voor binnen of buiten maak je keuze. Op onze pagina zonwering hebben w.

Gegevens over Specialist terrasoverkapping

emailprotected onze folders contact home pvc pvc ramen pvc deuren pvc renovatie ramen en deuren aluminium aluminium ramen aluminium deuren rolluiken voorzetrolluiken opbouwrolluiken automatisatie zonwering zonnetenten screens vliegenramen vliegenramen vliegendeuren schuifvliegendeuren plisses reparaties lamellendaken sierluiken menu nv desbuquois gebroeders in kapelleopdenbos de specialist in het plaatsen van nieuwe pvc ramen zonder breekwerk. Gratis offerte nv desbuquois gebroeders in kapelleopdenbos de specialist in het plaatsen van nieuwe pvc ramen zonder breekwerk. Gratis offerte nv desbuquois gebroeders in kapelleopdenbos de specialist in het plaatsen van nieuwe pvc ramen zonder breekwerk. Gratis offerte contacteer ons kuiermansstraat kapelleopdenbos emailprotected btw be .. Registratienummer .. Contacteer ons openingsuren maandag gesloten afspraak mogelijk dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag gesloten onze toonzaal is opnieuw voor u open De verkoopwaarde van specialist terrasoverkapping Dit echter enkel op afsp.