Menu Sluiten

Kwaliteit Terrasoverkapping

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Product Terrasoverkapping – Rolluiken – Specialist Terrasoverkapping – 

Wenst u meer info over kwaliteit terrasoverkapping kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Kwaliteit Terrasoverkapping

Zonneschermen | Screens | Rolpoorten | Terrasoverkapping | Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwaliteit terrasoverkapping

infogheldof.be home nieuws particulieren professionelen stoffering referenties contact facebook beste klant hartelijk welkom op de website van gheldof kwaliteitszonwering. Onze toonzaal is enkel open op afspraak. zo kunnen wij u beter persoonlijk begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor een perfecte zonwering. U kan dan in alle rust de mogelijkheden ontdekken. Een afspraak kan u telefonisch maken via het bureel op het nr. en dit van dinsdag tot donderdag vanaf h h en h h. Op andere dagen mag u steeds een bericht nalaten op het antwoordapparaat dan nemen wij contact met u op. Mailen kan ook via infogheldof.be voor al u vragen of een afspraak. Groeten het gheldof team u geniet mee van onze jaar.

dakwerken gevelbekleding isolatiewerken overige overige tuinhuizen terrasoverkappingen carports zolderafwerking lood zink en koperwerken realisaties contact menu gevelbekleding algemene dak en renovatiewerken gevelbekleding algemene dak en renovatiewerken gevelbekleding algemene dak en renovatiewerken gevelbekleding heeft uw woning of gebouw oude gevels die verborgen gesoleerd of gerenoveerd moeten worden dakwerken rik nulens biedt u een kwaliteitsvolle en snelle oplossing in de vorm vangevelbekledingin diverse materialen kwaliteit terrasoverkapping zorgt voor een snelle ROI Uw gevel is onze grootse zorg wij werken met ervaren vakmensen met een gevoel voor kwaliteit en uitstraling. Met de nieuwste technologie wordt uw gevel tot in de puntjes afgewerkt Enige toelichting over kwaliteit terrasoverkapping Kies voor kwaliteit als het om gevelrenovatie gaat. Naarmate de soort stijl van uw woning en de uitstraling die u wilt krijgen de nood aan een akoestische en of thermische isolatie en het beschikbaar budget overleggen wij samen met u wat het het best passende gevelmateriaal zal zijn voor uw huis. Gevoel voor kwaliteit en uitstraling u kan bij ons terecht voor een ge.

Notie over Kwaliteit terrasoverkapping

overslaan en naar de inhoud gaan de showroom onze troeven getuigenissen ontvang de brochure vraag een offerte aan fr nl pascal riche onze activiteiten onze diensten onze filosofie de showroom ons team en materieel historiek onze partners zwembaden prefab monoblok zwembaden zwembaden van beton zwembaden in kit binnenzwembad zwemkanaal natuurlijk zwembad zwembad voor professioneel gebruik zwembadoverkapping lage zwembadoverkapping halfhoge zwembadoverkapping hoge zwembadoverkapping vlakke zwembadoverkapping aangebouwde zwembadoverdekking ronde zwembadoverkapping spabadoverdekking terrasoverdekking openschuivende veranda balkonoverdekking terrasoverkapping voor de horeca pergola amp luifel doorzichtige carport realisaties contact de showroom onze troeven getuigenissen ontvang de brochure vraag een offerte aan zwembaden contenu het zwembad van uw dromen dat ontwerpt pascal riche toch voor u u wil dat vakantiegevoel hebben en heerlijk ontspannen in uw eigen tuin plaats een zwembad dit moet uiter.